Puinzak 55 x 80 cm of 75 x 120 cm, vanaf € 0,30 per stuk

Bestel hier voordelig onze puinzakken. Snelle levering!

PuinzakConcurrent

Uw puinzakken bestellen

Aantal dozen Prijs 1 doos
(100 stuks)
Prijs 1 doos
( 70 stuks)
Stukprijs
ex BTW
1-9 dozen, 55x80cm€ 35,00€ 0,00€ 0,35
10-39 dozen, 55x80cm€ 33,00€ 0,00€ 0,33
40 dozen (pallet), 55x80cm€ 30,00€ 0,00€ 0,30
1-9 dozen, 75x120 cm€ 0,00€ 42,00€ 0,60
10-40 dozen, 75x120 cm€ 0,00€ 38,50€ 0,55

Vanaf € 0,30 per stuk

Beschrijving

Plastic puinzak 55x80 of 75x120 cm, transparant. 120 mµ

Onze transparante puinzakken van Puinzak Concurrent.nl zijn vervaardigd van extreem sterk plastic, waardoor ze bestand zijn tegen zware belasting. Met een afmeting van 55 x 80 of 75 x 120 cm en een dikte van 120 micrometer (0,12 millimeter) bieden deze zakken optimale kwaliteit. Elke zak weegt slechts 95 gram en heeft een inhoud van dertig liter. Deze puinzakken staan ook bekend als 'bouwafvalzakken'.

Waarvoor kun je een puinzak gebruiken?
Als je regelmatig te maken hebt met bouwafval of puin, dan weet je dat gewone vuilniszakken niet geschikt zijn. Ze scheuren snel omdat ze niet specifiek ontworpen zijn voor bouwafval. Ook is het meerdere malen op en neer rijden met een aanhanger vol los puin geen ideale en milieuvriendelijke oplossing. Een puinzak biedt dan uitkomst. Deze zakken zijn speciaal ontwikkeld om zwaar gewicht te dragen, zijn scheurbestendig en scherpe voorwerpen zoals houtsplinters, schroeven of spijkers kunnen geen gaten in de zak veroorzaken.

Welke voordelen heeft deze plastic puinzak?

  • Scheurbestendigheid: De zakken zijn sterk en betrouwbaar.
  • Transparantie: Het materiaal is transparant, waardoor de inhoud gemakkelijk te herkennen is.
  • Geschikt voor puntige voorwerpen: De zak kan moeiteloos omgaan met uitstekende, puntige en scherpe objecten, zoals schroeven en houtsplinters.
  • Herbruikbaarheid: De puinzakken kunnen meerdere keren gebruikt worden.
  • Hanteerbaar formaat: Door het compacte formaat zijn de zakken gemakkelijk te hanteren, zonder dat speciaal materieel nodig is voor het verplaatsen ervan.

Bij puinzakconcurrent.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid. Kies voor onze puinzakken en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid bij het afvoeren van bouwafval.

Veelgestelde vragen bij het bestellen van puinzakken

Puinzakconcurrent.nl biedt verschillende soorten puinzakken aan, waaronder de standaard bouw puinzak van 55x80 cm en 75x 120 cm. Onze puinzakken zijn gemaakt van POL-BS en RE-LPDE (50% gerecycled), waardoor ze perfect zijn voor het opruimen van puin, zwaar afval en zelfs als zandzakken. Met een dikte van 120 micron zijn ze bijna onverscheurbaar, zelfs bij het dragen van zware of scherpe voorwerpen. Deze scheurbestendige en herbruikbare puinzakken zijn ontworpen om veel gewicht te dragen en zijn ideaal voor zware klussen. Tevens zijn onze puinzakken waterdicht zodat ze ook geschikt zijn voor loodgieters en CV installateurs.

De puinzakken die wij verkopen hebben een indrukwekkende maximale draagkracht van 35 kilo. Deze sterke en duurzame puinzakken zijn speciaal ontworpen om zelfs het zwaarste puin en afval probleemloos aan te kunnen. Of het nu gaat om bouwmaterialen of andere zware voorwerpen, onze puinzakken kunnen de uitdaging aan en zorgen ervoor dat je je werk efficiënt kunt uitvoeren. Vertrouw op Puinzakconcurrent voor puinzakken die stevigheid en betrouwbaarheid bieden, zodat je klussen met gemak kunt klaren.

Bij Puinzakconcurrent.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je hebt twee betalingsmogelijkheden:

  1. Bankoverschrijving: Je kunt de betaling voor je bestelling voltooien via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons de benodigde betalingsinformatie, zodat je het bedrag kunt overmaken.
  2. Ophalen op locatie: Indien je ervoor kiest om je bestelling zelf op te halen, bieden we de mogelijkheid om contant te betalen of te pinnen op locatie. Dit geeft je de flexibiliteit om direct bij het afhalen van je puinzakken te betalen.
  3. Op rekening: Voor onze vaste klanten bieden wij ook de mogelijkheid aan om op rekening te betalen.

Bij Puinzakconcurrent.nl streven we ernaar om het bestelproces zo gemakkelijk en handig mogelijk te maken, zodat je snel aan de slag kunt met je projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt over het plaatsen van een bestelling of de betalingsmogelijkheden.

De gemiddelde levertijd voor een bestelling van puinzakken bij PuinzakConcurrent.nl is doorgaans 1-2 werkdagen. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, zodat je snel aan de slag kunt met je projecten. Houd er echter rekening mee dat de exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de drukte en de locatie van de levering. We doen ons best om je op de hoogte te houden van de verzendstatus van je bestelling.

Op dit moment biedt PuinzakConcurrent.nl alleen verzending binnen Nederland aan. We verzenden niet internationaal. Als je echter geïnteresseerd bent in het plaatsen van een grote bestelling en internationale verzending nodig hebt, kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bij PuinzakConcurrent.nl streven we naar tevredenheid van onze klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je puinzakken, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen. We zullen samen naar een oplossing zoeken, zoals het vervangen van de puinzakken of het terugbetalen van je aankoopbedrag. Zorg ervoor dat de puinzakken in goede staat zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.